Ajankohtaista
Yhdistys
Mitä flamenco on?
Jäseneksi
Yhteystiedot
Esiintymiset
Esiintyvä ryhmä
Tilausesitykset
Omat näytökset
Opetus
Lukuvuosi 2017-2018
Ilmoittautuminen
Lukujärjestys
Tuntisisällöt
Tuntihinnat
Varusteet
Opettajat
Koulutussäännöt
Lyhytkurssit
Tulevat kurssit
Kurssiohjeet
Yhdistys mediassa
Tanssisali
Linkit
In English
Galleria
Ajanvarauskalenteri
Hallinta

Mariana Colladon flamencokurssi

Marraskuussa 1.11. Jyväskylän kaupungiteatterissa Carmenin roolissa esiintyvän espanjalaistanssijan Mariana Colladon kurssi Mäkituvalla pe-la 3.-4.11.

Mariana Collado aloitti tanssijan opintonsa Almerian konservatoriossa, jonka jälkeen hän hän jatkoi stipendiaattina Sevillan Fundación de Cristina Heerenissä sekä Grandassa legendaarisen koreografin Mario Mayan johtamassa Centro Flamenco de Estudios Escéncos -koulussa. Callado sai kiinnityksen Mayan tanssiryhmään, ja on sen jälkeen esiintynyt monissa produktioissa sekä tanssiryhmissä useiden flamencon kärkinimien, kuten Belén Mayan, Rafaela Carrascon ja Manuel Liñanin kanssa. 

Tällä hetkellä Mariana työskentelee Madridissa tanssijan työnsä lisäksi pedagogina Espanjan ehkä omaperäisimmän ja tunnetuimman koreografin, Antonio Canalesin, flamencotanssikoulussa. 

Perustaso perjantaina 3.11. klo 18-19.30 ja lauantaina 4.11. klo 10-11.30
Jatkotaso perjantaina 3.11. klo 19.30-21 ja lauantaina 4.11. klo 11.30-13

Kurssi toteutuu, mutta mukaan mahtuu vielä! Nyt kannattaa käyttää ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi ja ilmoittautua mukaan Marianan kurssille maksamalla kurssimaksu 120 euroa Jyväskylän Flamencoyhdistyksen tilille FI16 5290 0240 2818 89.

Viitenumerot: perustaso 6091, jatkotaso 6127

Ajanvarauskalenteri ei toiminnassa

Jyväskylän Flamencoyhdistyksen verkkosivujen ajanvarauskalenteri ei toimi tällä hetkellä. Tästä syystä Mäkituvan tanssisalin varaukset menevät toistaiseksi Leena Järvisen kautta. Mikäli haluat varata yhdistyksen jäsenille tarkoitettua treeniaikaa Mäkituvalle, toimi näin: Laita sähköpostia Leenalle esim. osoitteeseen opetus(a)flamencojyvaskyla.fi ja odota, että Leena vastaa sinulle, että ajankohta sopii. 

Jyväskylän Flamencoyhdistyksen opetus lukuvuonna 2017-2018

Ilmoittautuminen Jyväskylän Flamencoyhdistyksen lukuvuoden 2017-2018 opetukseen on käynnissä!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen TÄSTÄ. Tarvittaessa voit ilmoittautua tekstiviestillä ryhmän opettajalle. (ks. Ilmoittautuminen)

Vanhat oppilaat saavat tuntisuosituksen tiedotteessa. Tuntisuositus ei ole paikanvaraus, vaan tunneille on varattava paikka erikseen. Ilmoittautuminen alkaa ti 1.8. ja vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua pe 18.8. mennessä. Myös alkeisryhmään ilmoittautuminen on alkanut 1.8.2017 verkkosivujen kautta.

Uudet, flamencoa tanssineet oppilaat voivat ottaa yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin.

Lue lisätietoja lukuvuoden opetuksesta ja tuntisisällöistä verkkosivujen Opetus-osiosta.

Flamencotanssin tiiviskurssi