Ajankohtaista
Yhdistys
Mitä flamenco on?
Jäseneksi
Yhteystiedot
Esiintymiset
Esiintyvä ryhmä
Tilausesitykset
Omat näytökset
Opetus
Lukuvuosi 2018-2019
Ilmoittautuminen
Lukujärjestys
Tuntisisällöt
Tuntihinnat
Varusteet
Opettajat
Koulutussäännöt
Lyhytkurssit
Tulevat kurssit
Kurssiohjeet
Yhdistys mediassa
Tanssisali
Linkit
In English
Galleria
Ajanvarauskalenteri
Hallinta

Ilmoittautuminen

Lukuvuosi 2018-2019

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 opetukseen alkaa 8.8.2018!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen klikkaamalla TÄSTÄ. Tarvittaessa voit ilmoittautua tekstiviestillä ryhmän opettajalle. Laita viestiin nimesi ja haluamasi tunti/tunnit. Opettajien yhteystiedot ovat alla.

HUOMAATHAN, että ilmoittautuessasi hyväksyt Jyväskylän Flamencoyhdistyksen koulutussäännöt. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Mikäli jäät pois kevätlukukauden opetuksesta, ilmoita siitä kirjallisesti viimeistään perjantaina 11.1.2019. Muussa tapauksessa oppilasta laskutetaan tunnista / tunneista normaalisti.

Myös alkeisryhmään ilmoittautuminen alkaa 8.8.2018 verkkosivujen kautta. Ryhmiin otetaan 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on edelleen käynnissä. Tarvittaessa ilmoittaudu tekstiviestillä opettajalle.

Vanhat oppilaat ovat saaneet tuntisuosituksen jäsentiedotteessa. Opettajat ovat merkinneet kullekin suositellun tunnin. Tuntisuositus ei ole paikanvaraus, vaan tunneille on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen alkaa ti 8.8.2018 ja vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua 22.8.2018 mennessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös päätökset tuntien järjestämisestä tehdään ilmoittautumisten perusteella: jos ilmoittautuneita on liian vähän, tuntia ei järjestetä. Jos et ole saanut tuntisuositusta, ota yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin. Mikäli tunti ei toteudu, oppilaaseen otetaan yhteyttä.

Uudet, flamencoa tanssineet oppilaat voivat ottaa yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin.

Tiedustelut kaikista ryhmistä mieluiten sähköpostitse (opetus(a)flamencojyvaskyla.fi), puhelimitse iltaisin klo 18 jälkeen.

Opettajat:
Enni Hietavala, 040 753 9326
Minna Juntunen, 050 596 3445
Leena Järvinen, 050 352 4257


Jos et pääse syksyn ensimmäiselle tunnille ilmoita siitä etukäteen opettajallesi, jotta paikkasi pidetään sinulle varattuna!

a