Ajankohtaista
Yhdistys
Mitä flamenco on?
Jäseneksi
Yhteystiedot
Esiintymiset
Esiintyvä ryhmä
Tilausesitykset
Omat näytökset
Opetus
Lukuvuosi 2018-2019
Ilmoittautuminen
Lukujärjestys
Tuntisisällöt
Tuntihinnat
Varusteet
Opettajat
Koulutussäännöt
Lyhytkurssit
Tulevat kurssit
Kurssiohjeet
Yhdistys mediassa
Tanssisali
Linkit
In English
Galleria
Ajanvarauskalenteri
Hallinta

Jäseneksi

Flamencoyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa flamencosta kiinnostunut. Kun haluat liittyä jäseneksi, maksa jäsenmaksu 15 euroa (vuonna 2018) yhdistyksen tilille FI16 5290 0240 2818 89 viitteellä 5005. Ilmoita sen jälkeen osoitetietosi ja syntymävuotesi jäsenrekisteriä varten osoitteeseen tiedottaja(a)flamencojyvaskyla.fi tai puhelimitse Minna Juntuselle p. 050 596 3445. Vasta kun olet ilmoittanut jäsentiedot, yhdistyksemme posti tavoittaa sinut. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Voit liittyä jäseneksi myös tanssituntien yhteydessä, jolloin jäsenmaksu maksetaan yhdessä tuntimaksun kanssa. Maksaessasi jäsenmaksun tuntimaksun yhteydessä, huolehdithan siitä, että ilmoitat jäsentietosi rekisteriin.

Jäsenedut

Jyväskylän Flamencoyhdistyksen jäsenenä voit osallistua yhdistyksen tunneille ja kursseille jäsenhintaan. Jäsen saa myös tiedotuslehden, Llamadan noin neljä kertaa vuodessa ja voi osallistua yhdistyksen jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Kannatusjäsenyys

Mikäli haluat tukea Jyväskylän Flamencoyhdistyksen toimintaa, voit maksaa myös 30 euron suuruisen kannatusjäsenmaksun (maksutiedot yllä). Jäsenetujen lisäksi kannatusjäsenet saavat alennusta yhdistyksen näytöslipuista.

Osoitteenmuutokset

Ilmoitukset osoitteenmuutoksista tehdään sähköpostitse tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja(a)flamencojyvaskyla.fi. Muistathan ilmoittaa myös jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut!

a